Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.
Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.

Visszatérítési Politika

—-

A Leafy Oasis elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű termékeket és kiváló ügyfélszolgálatot kínáljon vásárlóinknak. Megértjük, hogy lehetnek olyan esetek, amikor nem teljesen elégedett a vásárlásával, és szeretnénk biztosítani, hogy könnyű és egyértelmű visszatérítési folyamattal rendelkezünk.

Visszaküldési Feltételek:

 1. Visszaküldési Időszak: A termékeket 14 napon belül kell visszaküldeni a vásárlás dátumától számítva. Kivételek lehetnek bizonyos termékekre, amelyeket kifejezetten megjelölünk a vásárlás során.
 2. Termék Állapota: A visszaküldött termékeknek eredeti állapotukban és csomagolásukban kell lenniük, nem használtak és sértetlenek.
 3. Visszaküldési Díjak: A visszaküldési díjakat a vásárló fedezi, kivéve, ha a termék hibás vagy sérült volt a kézhezvételkor.


Visszatérítési Folyamat:

 1. Visszaküldési Engedély Kérése: Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leafy-oasis.com e-mail címen, hogy visszaküldési engedélyt kérjen. Ügyfélszolgálati csapatunk 48 órán belül válaszolni fog a kérésre.
 2. Visszaküldés: Miután megkapta a visszaküldési engedélyt, küldje vissza a terméket az eredeti csomagolásban a következő címre: 9757 Vas Vármegye Meggyeskovácsi Szabadság utca 10.
 3. Visszatérítés: A visszatérítés feldolgozása a termék visszaérkezése és ellenőrzése után történik, ami akár 5-7 munkanapot is igénybe vehet. A visszatérítést az eredeti fizetési módon fogjuk visszatéríteni.


Kivételek és Kizárások:

Néhány termék esetében nem áll módunkban visszatérítést biztosítani. Ezeket a termékeket kifejezetten megjelöljük a vásárlás során. A visszatérítési politika nem vonatkozik a személyre szabott, egyedi megrendelésekre, vagy olyan termékekre, amelyek higiéniai vagy egészségügyi okokból nem visszaküldhetők.

Kisebb Esztétikai Hibák:

A termékek kisebb esztétikai hibái, mint például a matrica enyhe leválása, általában nem tekinthetők sérülésnek vagy hibának, és nem jogosítanak fel visszatérítésre vagy cserére. Ha bizonytalan a termék állapotát illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leafy-oasis.com e-mail címen, és csapatunk örömmel segít eldönteni, hogy jogosult-e visszatérítésre vagy csere.

További Információk:

Amennyiben további kérdései vannak a visszatérítési politikánkkal kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a visszaküldési folyamatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leafy-oasis.com e-mail címen

Károk és problémák

Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze a rendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás vagy ha rossz terméket kapott, hogy ki tudjuk értékelni a problémát és orvosolni tudjuk.
Bizonyos típusú tételek nem küldhetők vissza, például romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási termékek (például szépségápolási termékek). Nem fogadjuk el a veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok visszaküldését sem. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kérdése vagy aggálya van az adott termékkel kapcsolatban.

Sajnos nem tudjuk elfogadni az akciós termékek vagy ajándékkártyák visszaküldését.

Pénz-Visszafizetési Garancia Feltételei


A Leafy Oasis elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű teákat kínál ügyfeleinek. Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárolt teával, az alábbi feltételekkel igényelheti pénz-visszafizetési garanciánkat:


 1. Visszatérítési Időszak: A termékeket a vásárlás dátumától számított 14 napon belül lehet visszaküldeni teljes visszatérítés céljából.
 2. Termék Állapota: Elfogadjuk a visszatérítési kérelmeket, ha a tea legalább 75%-a még megmaradt. Kérjük, küldje vissza a tea eredeti csomagolásában.
 3. Visszaküldési Engedély: Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@leafy-oasis.com e-mail címen, hogy visszaküldési engedélyt kérjen, mielőtt visszaküldené a terméket.
 4. Visszaküldési Díjak: A visszaküldési díjakat a vásárló fedezi, kivéve, ha a termék hibás vagy sérült volt a kézhezvételkor.
 5. Visszatérítési Folyamat: A visszatérítést a termék visszaérkezése és ellenőrzése után feldolgozzuk, ami akár 5-7 munkanapot is igénybe vehet.
 6. Kivételek: Nincsenek kivételek; minden tea termék jogosult a pénz-visszafizetési garancia igénybevételére, a fenti feltételek betartása mellett. Az ügyfelekkel való együttműködés és az átlátható kommunikáció érdekében kérjük, olvassa el és értse meg a pénz-visszafizetési garancia feltételeit, mielőtt vásárolna webáruházunkban.


Cserék

—-

A leggyorsabb módja annak, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne, ha visszaküldi a meglévő terméket, és miután a visszaküldést elfogadtuk, külön vásárolja meg az új terméket.

Visszatérítés

—-

Értesítjük Önt, amint megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldött terméket, hogy megtudja, jóváhagytuk-e a visszatérítést vagy sem. Ha jóváhagyjuk, akkor 10 munkanapon belül automatikusan visszatérítést kap az eredeti fizetési módjára. Kérjük, ne feledje, hogy a bankja vagy a hitelkártya-társasága számára is eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést feldolgozza és könyveli.

Ha több mint 15 munkanap telt el azóta, hogy jóváhagytuk a visszatérítést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@leafy-oasis.com címen.