Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.
Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.

Fiókom

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

Az Ön személyes adatait arra használjuk fel, hogy támogassuk az Ön felhasználói élményét ezen a weboldalon, hogy kezeljük a fiókjához való hozzáférést, valamint a Adatkezelési tájékoztató-ban leírt egyéb célokra.

Leafy-Oasis

Szerves folyamat

Leafy-Oasis

Friss szedés

Leafy-Oasis

Újrahasznosított anyagok

Leafy-Oasis

Tökéletes Íz

Kérdésed van?

Gyakran feltett Kérdések

Mi a Leafy-Oasis és milyen termékeket kínál?

A Leafy-Oasis egy magyarországi székhelyű online teabolt, amely a világ minden tájáról származó, kiváló minőségű teákat kínál. A választékban megtalálhatók a klasszikus fekete, fehér, zöld és gyógyteák, valamint [hamarosan..] különleges oolong, pu-erh és matcha teák is.

Milyen szállítási lehetőségek és költségek vannak?

Kínálunk standard szállítást Magyarországon belül 1899 Ft-ért és csomagpontokra történő szállítást 1499 Ft-ért. Emellett szállítunk Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia területére is, de csak bankkártyás fizetés esetén, 5600 Ft-os szállítási költséggel.

Mi az a visszaküldési és visszatérítési politika?

Ha a vásárló nem teljesen elégedett a vásárlással, 14 napon belül lépjen kapcsolatba velünk a problémák megoldása érdekében. Visszatérítést vagy cserét ajánlunk a körülmények függvényében [További információ].

Van hűségprogram?

Igen, hűséges ügyfeleink számára ügyfélhűségprogramot kínálunk, amely lehetővé teszi pontok gyűjtését minden vásárlás után, amiket későbbi kedvezményekre válthatnak be.

Milyen előnyökkel jár a Leafy-Oasis teák fogyasztása?

A Leafy-Oasis teák segítenek az egészséges testsúly elérésében, a méregtelenítésben és az energiaszint növelésében. Emellett különböző ízvilágukkal gazdag ízélményt nyújtanak.

Honnan származnak a Leafy-Oasis teái?

A teák közvetlenül kis teafarmoktól és birtokokról származnak világszerte, mint például Darjeeling, Assam, Japán, Kína és Kenya. Erős partnerségeket alakítottunk ki a minőség és fenntarthatóság iránt elkötelezett teatermelőkkel.

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd : -
  • Szerda (ma) : -
  • Csütörtök : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot