Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.
Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.
Leafy-Oasis

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Leafy-Oasis egy magyarországi székhelyű online teabolt, amely a világ minden tájáról származó, kiváló minőségű teák széles választékát kínálja. Szenvedélyünk, hogy a magyarországi teakedvelőknek hozzáférést biztosítsunk prémium teákhoz, amelyeket gondosan válogattunk össze ízük, aromájuk és minőségük alapján.

Leafy-Oasis a különböző ízléseknek és preferenciáknak megfelelő teák széles választékát kínáljuk. Választékunkban klasszikus fekete teák, finom fehér teák, illatos zöld teák, nyugtató gyógyteák és még sok más tea található. Különleges teákat is kínálunk, mint például oolong teákat, pu-erh teákat és matcha teákat azok számára, akik egyedi ízeket szeretnének felfedezni.

Teáinkat közvetlenül kis teafarmoktól és birtokokról szerte a világon szerezzük be. Erős partnerséget alakítottunk ki olyan teatermelőkkel, akik osztoznak a minőség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkben. Teáinkat neves tearégiókból szerezzük be, többek között Darjeelingből, Assamból, Japánból, Kínából és Kenyából.

Weboldalunkon minden teához részletes elkészítési útmutatót adunk, hogy Ön minden alkalommal tökéletes teát fogyaszthasson. Ezek az utasítások tartalmazzák az ajánlott vízhőmérsékletet, az áztatási időt és a tea-víz arányt. A teafőzés élményének fokozásához olyan tartozékokat is kínálunk, mint a teafilterek és teáskannák.

A Leafy-Oasisnél elkötelezettek vagyunk az egyedülálló és kivételes teaélmény biztosítása iránt. Teáinkat minőségük és eredetiségük miatt gondosan válogatjuk össze, és igyekszünk részletes tájékoztatást és oktatást nyújtani teáinkról. Emellett kiemelten kezeljük az ügyfélszolgálatot, a fenntarthatóságot és a közösségi szerepvállalást, meleg és barátságos környezetet kínálva a magyarországi teakedvelőknek.

Igen, országos kiszállítást kínálunk Magyarországon belül. Standard és expressz szállítási lehetőségeket is kínálunk, a szállítási költségeket a megrendelés súlya és rendeltetési helye alapján számoljuk ki. Bizonyos érték felett ingyenes szállítást is kínálunk. További részletekért kérjük, olvassa el honlapunkon található szállítási szabályzatunkat.

Törekszünk a vásárlói elégedettségre, és ha nem teljesen elégedett a vásárlással, kérjük, a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül lépjen kapcsolatba velünk. Együttműködünk Önnel a problémák megoldása érdekében, és a körülményektől függően visszatérítést vagy cserét ajánlhatunk. További információért kérjük, olvassa el honlapunkon található visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkat.

Igen, nagyra értékeljük hűséges ügyfeleinket, és ügyfélhűségprogramot kínálunk. Ha fiókot hoz létre weboldalunkon, minden vásárlás után pontokat gyűjthet, amelyeket a jövőbeni megrendeléseknél kedvezményekre válthat be. Hűséges ügyfeleink számára exkluzív promóciókat és kedvezményeket is kínálunk.

Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek! Kapcsolatba léphet velünk a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy küldjön nekünk egy e-mailt a info@leafy-oasis.com címre.