Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.
Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.

Fiókom

Login

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Leafy-Oasis

Szerves folyamat

Leafy-Oasis

Friss szedés

Leafy-Oasis

Újrahasznosított anyagok

Leafy-Oasis

Tökéletes Íz

Kérdésed van?

Gyakran feltett
Kérdések

Mi a Leafy-Oasis és milyen termékeket kínál?

A Leafy-Oasis egy magyarországi székhelyű online teabolt, amely a világ minden tájáról származó, kiváló minőségű teákat kínál. A választékban megtalálhatók a klasszikus fekete, fehér, zöld és gyógyteák, valamint [hamarosan..] különleges oolong, pu-erh és matcha teák is.

Mi a visszaküldési és visszatérítési politika?

Ha a vásárló nem teljesen elégedett a vásárlással, 14 napon belül lépjen kapcsolatba velünk a problémák megoldása érdekében. Visszatérítést vagy cserét ajánlunk a körülmények függvényében [Tovbbi információ].

Milyen akciók és kedvezmények vannak jelenleg?

Rendszeresen kínálunk villámakciókat és időszakos kedvezményeket, valamint 10% kedvezményt az első vásárlásra [Kuponkód: WELCOME10 ]. A legfrissebb akciókért és kuponokért iratkozzanak fel a hírlevelünkre.

Honnan származnak a Leafy-Oasis teái?

A teák közvetlenül kis teafarmoktól és birtokokról származnak világszerte, mint például Darjeeling, Assam, Japán, Kína és Kenya. Erős partnerségeket alakítottunk ki a minőség és fenntarthatóság iránt elkötelezett teatermelőkkel.

Van hűségprogram?

Igen, hűséges ügyfeleink számára ügyfélhűségprogramot kínálunk, amely lehetővé teszi pontok gyűjtését minden vásárlás után, amiket későbbi kedvezményekre válthatnak be.

Milyen szállítási lehetőségek és költségek vannak?

Kínálunk standard szállítást Magyarországon belül 1799 Ft-ért és csomagpontokra történő szállítást 1399 Ft-ért. Emellett szállítunk Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia és Szlovénia területére is, de csak bankkártyás fizetés esetén, 5600 Ft-os szállítási költséggel.

Milyen előnyökkel jár a Leafy-Oasis teák fogyasztása?

A Leafy-Oasis teák segítenek az egészséges testsúly elérésében, a méregtelenítésben és az energiaszint növelésében. Emellett különböző ízvilágukkal gazdag ízélményt nyújtanak.

 • Opening hours
  • Monday : -
  • Tuesday : -
  • Wednesday (today) : -
  • Thursday : -
  • Friday : -
  • Saturday : -
  • Sunday : -
  Cash on delivery is not available on this pickup point!
  Set as my pick-up point
 • Sadly there are no results for this keyword. Please try to look for another place, or select a nearby pickup point on the map.