Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.
Fedezd fel a természet ízeit!Különleges teák egy kattintásra.

Leafy-Oasis Adatvédelmi szabályzat

Ez az Adatvédelmi szabályzat leírja, hogyan gyűjtik, használják és osztják meg az Ön személyes adatait, amikor Ön meglátogatja a https://leafy-oasis.com/ oldalt (a „Webhely”), vagy vásárol onnan.

AZ ÁLTALUNK GYŰJTÖTT SZEMÉLYES ADATOK

Amikor Ön meglátogatja a Webhelyet, automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat az Ön eszközéről, beleértve a webböngészőjére, IP-címére, időzónájára és az eszközére telepített néhány cookie-ra vonatkozó információkat. Ezen túlmenően a Webhely böngészése során információkat gyűjtünk az Ön által megtekintett egyes weboldalakról vagy termékekről, arról, hogy milyen weboldalak vagy keresőkifejezések irányították Önt a Webhelyre, valamint arról, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Webhellyel. Ezeket az automatikusan gyűjtött információkat „Eszközinformációknak” nevezzük.
Az eszköz adatokat a következő technológiák segítségével gyűjtjük:

Amikor ebben az Adatvédelmi szabályzatban „személyes adatokról” beszélünk, akkor mind az Eszközadatokról, mind a Megrendelési adatokról beszélünk.

HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Az általunk gyűjtött megrendelési adatokat általában a Webhelyen keresztül leadott megrendelések teljesítésére használjuk (beleértve az Ön fizetési adatainak feldolgozását, a szállítás megszervezését, valamint a számlák és/vagy megrendelési visszaigazolások megküldését). Ezen túlmenően ezeket a Megrendelési adatokat a következőkre használjuk: Kommunikáció Önnel; Megrendeléseink átvilágítása a lehetséges kockázatok vagy csalás szempontjából; és Ha az Ön által velünk megosztott preferenciáknak megfelelően, a termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkat vagy reklámokat küldünk Önnek.
Az általunk gyűjtött Eszköz adatokat arra használjuk, hogy segítsünk kiszűrni a lehetséges kockázatokat és csalásokat (különösen az Ön IP-címét), valamint általánosabban a Webhelyünk javítására és optimalizálására (például analitikai elemzések készítésével arról, hogy ügyfeleink hogyan böngésznek a Webhelyen és hogyan lépnek kapcsolatba vele, valamint marketing- és reklámkampányaink sikerének értékelésére).

SZEMÉLYES ADATAINAK MEGOSZTÁSA

Személyes adatait megosztjuk harmadik felekkel, hogy segítsenek nekünk az Ön személyes adatainak a fentiekben leírtak szerinti felhasználásában. A Google Analytics-et is használjuk, hogy segítsen megérteni, hogyan használják ügyfeleink a Webhelyet – itt olvashat többet arról, hogyan használja a Google az Ön személyes adatait: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. A Google Analytics szolgáltatásról itt is lemondhat: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Végezetül, Személyes adatait a vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak való megfelelés, idézésre, házkutatási parancsra vagy más törvényes információkérésre való válaszadás, illetve jogaink védelme érdekében is megoszthatjuk. VAGYONHIRDETÉS A fent leírtak szerint Személyes adatait arra használjuk, hogy célzott hirdetéseket vagy marketingközleményeket küldjünk Önnek, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt. A célzott reklámozás működéséről további információkat a Network Advertising Initiative („NAI”) oktatási oldalán talál a http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work címen.

A célzott hirdetésekről lemondhat a következő módon: – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads Ezen kívül lemondhat néhány ilyen szolgáltatásról a Digital Advertising Alliance lemondó portáljának meglátogatásával is, a következő címen: http://optout.aboutads.info/.

DO NOT TRACK

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem változtatjuk meg a Webhelyünk adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatát, ha a böngészője Do Not Track jelzést ad.

AZ ÖN JOGAI

Ha Ön európai lakos, joga van hozzáférni az Önről tárolt személyes adatainkhoz, és kérheti személyes adatainak helyesbítését, frissítését vagy törlését. Ha élni kíván ezzel a jogával, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken keresztül. Továbbá, ha Ön európai lakos, megjegyezzük, hogy az Ön adatait az Önnel esetleg kötött szerződésünk teljesítése érdekében (például ha Ön a Webhelyen keresztül rendelést ad le), vagy egyébként a fent felsorolt jogos üzleti érdekeink érvényesítése érdekében kezeljük.

ADATMEGŐRZÉS

Amikor Ön megrendelést ad le a Webhelyen keresztül, a megrendeléssel kapcsolatos adatait megőrizzük a nyilvántartásunkban, kivéve, ha és amíg Ön nem kéri, hogy töröljük ezeket az adatokat.

VÁLTOZÁSOK

Időről időre frissíthetjük ezt az adatvédelmi szabályzatot, például a gyakorlatunkban bekövetkezett változások, vagy egyéb működési, jogi vagy szabályozási okok miatt.

KAPCSOLATFELVÉTEL

További információért az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, ha kérdése van, vagy ha panaszt szeretne tenni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a info@leafy-oasis.com címen, vagy postai úton az alábbiakban megadott elérhetőségeken

Szabadság utca 10., Meggyeskovácsi, Vas Vármegye, 9757, Hungary

 

Weboldalon használt ikonok:

<a href=”https://www.flaticon.com/free-icons/tea-bag” title=”tea bag icons”>Tea bag icons created by Freepik – Flaticon</a>